De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: ROTEC
Certificering: CE ISO13485 KFDA
Modelnummer: Fractek
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Functie: Porievlekkenmiddel, Gezichtslift, Pigmentverwijdering, Pigmentatiecorrectors, Huid het Aanhalen, het Stijl: Stationaire
laserbuis: rf-de laserbuis van Co2 laservermogen: 30W
Impulswijze: Enige Impuls, Ultraimpuls, CW Scanmodus: Ronde driehoek, Rechthoekig,
Hoog licht:

skin tightening machine

,

wrinkle remover machine

 

Vaginale Behandeling Thoery

Het concentreerde het trearmal verwarmen van het vaginale weefsel de binnenlagen collageen en elastinesamentrekking en regeneratie op langere termijn van deze proteïnen veroorzaakt. Deze moleculair signaal activeren het volledige gekronkelde healling proces van het lokale immuunsysteem van het lichaam. Het behandelingsresultaat is het volledige remodelleren van het vaginale weefsel naast herstellen van vaste jongelui zoals“ vaginaal weefsel ingebed met koord-als, dikke en lange collageenvezels

De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 0

Effect:

De vaginale het aanhalen laser kan verbetert het binnenmilieu; bereik vrouwelijke vaginale delen aan het significante duren die, het voeden en het herstellen harmonische seksuele het leven stabiliseren. De laser heeft een foto thermisch het verwarmen effect op collageen in zowel de vaginale muren als de urethra die het herstructureren en regeneratie van het collageen veroorzaakt. Dit resulteert in het dik maken en het aanhalen van de vaginale muren en de urethra om atrophy te verbeteren en urineverlies te verhinderen.

 

Het belangrijkste voordeel van deze behandeling voor vaginale problemen moet de kwaliteit, de sterkte en de gezondheid van de vaginale muur verbeteren. Het bevordert zacht de productie van collageen van het vaginale muurweefsel om functionaliteit te verbeteren en juiste bloedstroom te herstellen zonder enige schadelijke bijwerkingen te veroorzaken.

 

Fractekparameters

 

Lasergolflengte

10600nm

Vermogen van lasergenerator

Maximum 60W

Outputmacht

1-30W

Nadrukdiameter

≤0.1-1.2 mm

Behandelingsdiepte

Maximum 2mm

Het streven van Straal

Rode Diodelaser (650nm, ≤5mW)

Leveringssysteem

7-verbinding Gezamenlijk de Lentewapen

Aftastengebied

Maximum 20×20mm

Aftastenvorm

Driehoekige ellips, Rechthoekig, Lijn

, Hexagon Vierkant,

Aftastenwijze

Opeenvolgingswijze

Midden gespleten Wijze

Willekeurige Wijze

Rook Uitputtend Systeem

Ingebouwde luchtslag

Koelsysteem

Luchtkoeling

Milieutemperatuur

5°C~40°C

Relatieve Vochtigheid

≤80%

Voeding

~220V±22V, 50Hz±1Hz

 

Werkingsgebied van Behandeling

De thermische straling maakt Mucosa-van het weefselsamentrekking en collageen vezels die daardoor en het vaginale aanhalen verbeteren herstructureren.

1. Krimp vagina: het snelle aanhalen, beklemming, duurzame stevigheid.

2. Verfraai vagina: verdun pigment, roze schaamlippen.

3. Vochtige vagina: de verhogingsafscheiding, elimineert droogte.

4. Onderhoudsvagina: de diepe verjonging, verhindert het verouderen.

5. Om gevoeligheid te verbeteren.

6. De privé gezondheid, saldo PH, verbetert het interne milieu.

 

De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 1

 

Het product toont 

De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 2

De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 3De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 4De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 5

 

Klantenterugkoppeling

De commerciële Vagina het Aanhalen de Laser van de Buis Verwaarloosbare Co2 van het Machinemetaal Vaginale het Aanhalen Certificatie van Ce 6

 

FAQ

 

Q: Hoe lang de laser duurt vaginale verjonging?

A: De chirurgische tijd hangt van de omvang van de procedure af. In het algemeen vergt de procedure ongeveer één uur.

 

Q: Ik heb vaginale ontspanning van de bodemvloer van het vaginale en perineal lichaam. Kan ik laser vaginale verjonging hebben?

A: In dit geval moeten wij slechts de lagere vloer van de vagina en het perineal lichaam (gebied onmiddellijk buiten de vagina) herstellen. Gewoonlijk in dit geval is de vaginale ontspanning minder uitgebreid. Zal de laser vaginale verjonging ook seksuele voldoening verbeteren.

 

Q: Ik heb geen kinderen gehad maar ik heb wat vaginale ontspanning en ik zou vaginale spiertoon en sterkte willen verbeteren evenals de vaginale diameter verminderen. Kan ik de procedure hebben?

A: Afhankelijk van uw omstandigheden kunt u een kandidaat voor laser vaginale verjonging zijn. Dergelijke procedures impliceren hoofdzakelijk het onderste deel van de vagina en het perineal lichaam.

 

Q: Welke soorten beschikbaar anesthesie zijn?

A: U kunt van uw keus van anesthesie door onze raad verklaarde anesthesiologist worden voorzien. (lokaal, algemeen epiduraal, ruggegraats zenuwblok, IV kalmeren,). Sommige soorten anesthesie zijn procedure-afhankelijk.

 

Q: Hoe spoedig kan ik geslacht na vaginale verjonging hebben?

A: Wij vragen dat u weken wacht. Dit is zeer belangrijk! Het geeft uw lichaam de tijd het moet helen en volledig terugkrijgen. Aangezien dit één van de belangrijkste redenen is hebt u deze gedaane procedure, zodat bent zeker om zich aan deze regel te houden.

 

Q: Wanneer kan ik naar het werk na laser vaginale verjonging terugkeren?

A: In het algemeen is terugkeren naar het werk afhankelijk van het type van het werk u doet. De meeste patiënten kunnen binnen 5 tot 7 dagen terugkeren.

 

Q: Hoeveel ongemak ik na laser vaginale verjonging zal hebben?

A: Met onze techniek van submucosal tumescence, pudendal blok met lang acteren lokaal verdovingsmiddel, zult u pijn vrij voor de eerste 18 tot 24 uren zijn. Na dit, rapporteren de patiënten mild om ongemak te matigen dat door pijnstillende middelen en koude compressen aan het gebied kan worden gecontroleerd.

 

Q: Mijn binnen vaginale lippen (schaamlippenminora) zijn te lang. Kan ik verminderd hen hebben?

A: Schaamlippenminora kan esthetisch aan uw specificaties met labioplasty laservermindering worden gebeeldhouwd.

 

Q: Mijn het vaginale openen is strak en ik kan geen penetratie zonder ongemak hebben. Kan dit worden verbeterd?

A: Het strakke vaginale openen kan uit het vorige chirurgie en met littekens bedekken voortvloeien. Het is ook een probleem in verouderende patiënten toe te schrijven aan gebrek aan oestrogeen of voor een lange periode wegens gebrek aan geslachtsgemeenschap van tijd. De chirurgische correctie voor dit is veilig en efficiënt.

Contactgegevens
peter

WhatsApp : +008618260407856