Tel.:
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

De schitterende Vervaardiging van het Schoonheidsmateriaal

Thuis

Gorgeous Beauty Equipment Manufacture Fabrieksreis

 • lopende band

  Ons bedrijf is de bronfabrikant, het integreren R&D, de productie, de marketing en de dienst. Lage prijs en hoge kostenprestaties. Wij hoofdzakelijk de verwijderingsmachine van het producthaar, hifumachine, cryolipolysismachine, cavitatiemachine, de machine van de spierstimulator etc.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij kunnen u OEM en ODM de diensten beter aanbieden. Wij hebben onze eigen R&D-afdeling met vele ervaren ontwerpers en ingenieurs en vele productielijnen, zodat hebben wij de grote capaciteit om u hoogte aan te bieden - de machines van de kwaliteitsschoonheid volgens uw behoeften, ideeën en steekproeven.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 1

 • R & D

  Sinds zijn onderneming, heeft ons bedrijf altijd het wetenschappelijke concept ontwikkeling aangehangen, die technologieonderzoek en ontwikkeling en personeel opleiding nemen als de ontwikkelingsdoelstellingen van het bedrijf. Ons bedrijf heeft een speciale technische onderzoek en ontwikkelingsafdeling, opgericht en een technisch onderzoek en een ontwikkelingsteam met hoger onderwijs, rijke ervaring en sterke innovatiecapaciteit gehad. Het bedrijf heeft 5 hogere ingenieurs, 4 middeningenieurs en 10 professionele technici, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 40 jaar oud.
  Het bedrijf besteedt aandacht aan de rekrutering en de opleiding van talenten. Het bedrijf werft lange tijd technisch R&D-personeel aan en verrijkt onophoudelijk het R&D-team. Tegelijkertijd, zal het bedrijf regelmatig beroepsopleiding voor bestaande talenten leiden, en zal ook schikken om andere ondernemingen te organiseren, onophoudelijk het professionalisme van R&D-personeel waar te nemen en te bestuderen en te verbeteren. kennis en innovatie.
  Het bedrijf hecht ook groot belang aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Elk jaar, investeert het een partij in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, en grote resultaten bereikt. Het heeft ook diverse types van schoonheidsmateriaal ontworpen. In de ontwikkeling van nieuwe producten, versterkt het bedrijf uitwisselingen en samenwerking met binnenlandse wetenschappelijke onderzoekinstituten volgens wetenschappelijke en technologische ontwikkeling en de marktvraag.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

Contactpersoon: Miss. Chen

Tel.: 17367821377

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture
Zaal 1603, Dingxin-de Bouw, Zhenguan-Road, Weiyang-District, Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie, China
Tel.:86-173-6782-1377
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De Machine van de salonschoonheid Leverancier. © 2022 salon-beautymachine.com. All Rights Reserved.